OFERTA MESIMORE

Nga drejtoria dhe nga stafi i shkollës janë organizuar dhe zhvillohen shumëllojshmëri aktivitetesh. Në to, nxënësit janë protagonistë që mësojnë më mirë repertorë skenikë jo vetëm ato kombëtar dhe vallet brilante të folklorit tonë popullor por edhe ato botëror si: “Liqeni i mjellmave”, “Arrëthyese”, “Zhizel”, “Halili dhe Hajria”, “Bukuroshja e fjetur”, “Franceska da Rimini”, “Bolero” etj., e për të vazhduar me baletin kontemporan.